Προς την

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων (δια των ηλ. διευθύνσεων ενίων (10) των Μελών της)

Κοιν. όπου δει

Αξιότιμοι Kυρίες και Kύριοι,

Με δύο επιστολές, με ταυτόσημο κείμενο, στις 6 και 16 Ιανουαρίου 2021, τότε δηλαδή που υπήρχε μια σχετική ύφεση των κρουσμάτων, απευθυνόμενος προς την Ελληνική Πολιτεία –  Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, Εκκλησία της Ελλάδος, Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη –  προέτρεπα την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, προτείνοντας ταυτοχρόνως τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει η Πολιτεία κατά χρονολογική σειρά προς πάταξη της Υγειονομικής Κρίσης….

….αν οι υποδείξεις μου, που εκπήγαζαν από τις προβλέψεις μου, είχαν τεθεί σε εφαρμογή από την Πολιτεία, η Ελλάδα σήμερα θα είχε ανακάμψει….η τουριστική περίοδος 2021 θα είχε διασωθεί, η Οικονομία θα μπορούσε να είχε θετικό πρόσημο 8% και δυσάρεστα συμβάντα θα είχαν αποσοβηθεί…. ας είχαν μείνει στο σπίτι τους οι Έλληνες για έξι (6) εβδομάδες, προκειμένου κατόπιν να μπορούσαν να ζήσουν όπως στην προκορωνοϊού εποχή, έστω φορώντας ακόμα μάσκες.

Θέτω τίτλο στη σημερινή γραφή μου “Η Τελευταία Ευκαιρία;”….τώρα είναι πολύ δύσκολο, δεν χρειάζεται να πω γιατί, όμως είναι η Τελευταία Ευκαιρία.

Tο Κοινωφελές Ίδρυμα Προσφοράς Αγάπης ΚΑΙΤΗ  ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  αντλεί την υποχρέωσή του να αποστείλει και αυτή την επιστολή από την βασική παράγραφο του Καταστατικού του: ‘’Η ΚΑΙΤΗ βρίσκει τη θέση της και την αποστολής της, οραματιζόμενη μια Πολιτεία που αισθάνεται τη βασική της υποχρέωση, τη μέριμνα να είναι ευτυχισμένοι οι πολίτες της .’’

Με ιδιαίτερη τιμή,

Για το Κοινωφελές Ίδρυμα Προσφοράς Αγάπης ΚΑΙΤΗ  ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Νίκος Παπαποστόλου

Πρόεδρος

ΥΓ: Το κείμενο των επιστολών μου 6 και 16 Ιανουαρίου, δημοσιευμένες στον ηλεκτρονικό Τύπο, περικλείεται στο κείμενο της επιστολής προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Von der Leyen. (http://bit.ly/3lCKUjs)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s