Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Αξιότιμη κυρία von der Leyen,

Από τον Τύπο πληροφορήθηκα ότι αναθέσατε σε Επιτροπή να δημιουργήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ένα τυποποιημένο και διαλειτουργικό πιστοποιητικό που να πιστοποιεί την κατάσταση COVID-19 των ανθρώπων….Καθώς η ιδέα για ένα κοινό πιστοποιητικό εμβολιασμού και η δημιουργία ενός “Συστήματος Ανταλλαγής Πληροφοριών Εμβολιασθέντων” (VIES) ξεκίνησε από τον υπογράφοντα, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παράσχω πλήρη πληροφόρηση και μέσω υμών πληροφόρηση των Ηγετών των Κρατών της ΕΕ και όχι μόνο, για τις σκέψεις μου σχετικά με Covid-19, που με χρονολογική σειρά κατέθεσα εγγράφως από 13 Μαρτίου μέχρι 18 Απριλίου 2020 και μετέφερα στο προσωπικό μου blog. https://nicospapapostolou.com/

Η αγωνία μου για τους θανάτους και την καταρράκωση της Oικονομίας έφεραν στη σκέψη και την πένα μου το γραπτό της 6ης Ιανουαρίου 2021 προς την Ελληνική Πολιτεία και την Κυβέρνηση http://bit.ly/3bHFzCS που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό ηλεκτρονικό Τύπο στις 7 Ιανουαρίου με κάπως μικρή τροποποίηση από τη δημοσιογραφική ομάδα http://bit.ly/3hXb5iY….στο κείμενο αυτό αναφέρθηκα το πρώτον στην ανάγκη καταγραφής σε ηλεκτρονική κατάσταση όλων των εμβολιασθέντων κατοίκων της ΕΕ, που το όριζα με τον συντετμημένο τύπο Vies (Vaccinated Information Exchange System) για έλεγχο και ασφάλεια έναντι πλαστών πιστοποιητικών.

Μη ληφθείσα υπόψη από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση καμιά των προτάσεών μου, επανέφερα το ίδιο κείμενο “ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ’’ στις 16 Ιανουαρίου 2021 με επιστολή στο προσωπικό e-mail του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη….είναι γνωστή η υιοθέτηση της προτάσεώς μου για ένα κοινό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την εν συνεχεία σχετική πρότασή του στις 20 Ιανουαρίου προς τους συναδέλφους του Ηγέτες της ΕΕ.

Ευελπιστώ, αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, ότι θα μελετηθούν από Εσάς και την ομάδα των συνεργατών σας και οι άλλες προτάσεις μου, που αφορούν στην Οικονομία, στα δυο τελευταία παρόμοια κείμενά μου (6 και 16 Ιανουαρίου), λαμβανομένων υπόψη των όσων έχω γραπτώς παραθέσει από 13 Μαρτίου 2020, δημοσιευθέντα και στον ελληνικό ηλεκτρονικό Τύπο.

Παραθέτω εν συνεχεία την προσωπική επιστολή μου προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 16 Ιανουαρίου 2021, καθώς πιστεύω στην χρησιμότητα του κειμένου αυτού όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες και γιατί όχι για την ΕΕ. Εξακολουθώ να επιμένω ότι για την καταπολέμηση αυτού του κορωνοϊού αυτή τη στιγμή, όπως προέβλεψα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2020, μια λύση μόνο υπάρχει, η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας για διάστημα τουλάχιστον έξι (6) εβδομάδων….η σημερινή γραφή μου – 3215 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες – εκφράζει την τελευταία απογοήτευση μου για την έλλειψη ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ τόλμης για ΤΗΝ δύσκολη απόφαση να ακολουθηθούν τα χρονολογικά βήματα, όπως στην πρότασή μου στις 6 και 16 Ιανουαρίου, προς τη σωτηρία της Οικονομίας και την αποφυγή περαιτέρω θανάτων:

http://bit.ly/3nXuim4

Νίκος Παπαποστόλου

10 Μαρτίου 2021

One thought on “ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Von der Leyen

  1. Τόσο αληθινός και τόσο μπροστά σε προβλέψεις που θα έπρεπε να είχαν ακουστεί με γνώμονα την εμπειρία και την σοφια σας. Παραμένω υποστηρικτής και θαυμαστής σας. Είναι τιμή μου να σας ακολουθώ.

    Like

Leave a comment